Zorgverzekeraars

Tip; voor een goede zorgverzekering. Bekijk ook hun andere pakketten indien u goedkoper uit wil zijn.

Tips voor een goede zorgverzekering. Bekijk ook hun andere pakketten indien u goedkoper uit wil zijn.

 

Voor 2020 hebben we alleen GEEN contract met Caresq afgesloten. De volgende verzekeringen vallen hieronder; Aevitae-EUROCARE, Promovendum, National Academic, AON en Besured.
U krijgt aan het einde van de maand de nota van de behandelingen via de post toegestuurd, deze nota kunt dan voor vergoeding naar uw zorgverzekeraar sturen. Afhankelijk van de polis die u heeft (natura of restitutie) krijgt u de behandelingen deels of volledig vergoed.

Met alle andere zorgverzekeraars hebben we nog wel gewoon een contract, dus als u een aanvullende verzekering heeft afgesloten dan worden de behandelingen volledig vergoed.

Sla uw polisvoorwaarden er goed op na om te weten hoeveel fysiotherapie behandelingen u vergoed krijgt. Mocht u geen aanvullende verzekering hebben of geen behandelingen meer over hebben, dan moet u de behandelingen zelf betalen en krijgt u de nota via de post toegestuurd.

Afzeggen afspraak

U kunt zonder kosten tot 24 uur voor de afgesproken tijd een behandeling afzeggen. Dat kan telefonisch en dan kunt u ook ons antwoordapparaat inspreken (24/7) of per email (fysiopurmerzuid@gmail.com) of tijdens openingstijden langs komen aan de balie.

Bent u te laat met afzeggen, dan zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen.